Heeft u een probleem? Contacteer ons op dit noodnummer: 0472 58 30 75

Materné Verzekert verschilt sterk van andere onafhankelijke verzekeringsmakelaars.

De financiële crisissen van 2008 en 2012 veroorzaakten enorme pijn en deed ons heroverwegen wat het belangrijkste is in ons leven: veiligheid, vrijheid en gemoedsrust. Dingen die eigenlijk niets met geld te maken hebben, maar geld is wel een essentieel middel om het te bereiken.

Met Materné Verzekert Life Management in Finance & Insurance gaan wij daarom veel verder dan puur verzekeringen.  Wij geloven dat het klassieke verzekeringswerk op basis van risicoanalyse en – beheer hand in hand moet gaan met je persoonlijke financiële plan.  Wij worden hierin gedreven door impact! Onze ambitie is een blijvende verandering te maken op de levenskwaliteit van onze klanten.

Dit doen we met een 360° benadering die gericht is op waar jij vandaag staat en waar je morgen echt naartoe wil – zekerheid, levendigheid, onafhankelijkheid en vrijheid. Zowel fiscale, sociale, economische en juridische aspecten komen aan bod. We geven je inzicht en overzicht en maken van jouw een expert ter zake.

In tegenstelling tot andere partijen die deze benadering tegen betaling doen, zit deze dienst bij Materné Verzekert in het aanbod voor de vaste klanten ingebakken.
Omdat wij geloven in onze missie om onze klanten naar de top van de berg te begeleiden.

Als je nieuwsgierig bent, leer hier in een oogopslag alles over de Materné 360° aanpak?

 

Ontmoet jouw persoonlijke Life Manager. Discreet en betrouwbaar met jarenlange ervaring in het verzekeringswezen op de teller. Zij staan klaar om u levenslang te begeleiden. Maak hier een afspraak!

Overwin je levensberg met MaternéVerzekert!

Inzicht en overzicht in jouw persoonlijke situatie
Optimalisatie van jouw dossier gegarandeerd!


 

Open jouw Life Management Assessment
close-link