Heeft u een probleem? Contacteer ons op dit noodnummer: 0472 58 30 75

Beste klant,

Ook Materné Verzekert neemt de nodige voorzorgsmaatregelen om rekening te houden met de gezondheid van onze klanten en onze medewerkers. Onze goede werking blijft ten allen tijde gewaarborgd, ons kantoor blijft u zoals gewoonlijk van dienst.

Vanaf 18/03/2020 werken we achter gesloten deuren, de meeste van onze medewerkers werken dan ook van thuis uit.

Samen met u volgen we de actualiteit van dichtbij en houden we u op de hoogte van zodra we onze deuren weer kunnen openen. Indien blijkt dat de maatregelen de komende uren of dagen verstrengd worden, zullen we volledig van thuis uit werken.

We blijven op werkdagen steeds telefonisch bereikbaar van 08u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u30. Ook kan u ons natuurlijk ten allen tijde mailen of kan u vragen dat we een videogesprek organiseren indien u graag face-to-face contact heeft.

We wensen u en uw dierbaren een goede gezondheid.

Met vriendelijke groeten,

Team Materné

Overwin je levensberg met MaternéVerzekert!

Inzicht en overzicht in jouw persoonlijke situatie
Optimalisatie van jouw dossier gegarandeerd!


 

Open jouw Life Management Assessment
close-link