Stap in de wereld van zorgeloze verbinding met onze Verzekering Alle Risico's Elektronica

Alle risico’s elektronica

Een verzekering alle risico’s elektronica voor ondernemingen en zelfstandigen voorziet een uitgebreide dekking voor alle elektronische toestellen.

Wat is een verzekering Alle Risico’s Elektronica?

Tegenwoordig zijn elektronische apparaten onmisbaar voor het succes van iedere onderneming.
PC’s, laptops, tablets, beeldschermen en tv’s, printers, servers, alarm- en telefooncentrale, telefoontoestellen, etc.
Als deze noodzakelijke toestellen uitvallen, moet dit probleem zo snel mogelijk opgelost worden. Te lang out of business zijn, is geen optie. Deze elektronicaverzekering voorziet een uitgebreide dekking voor al uw elektronische toestellen.

Voorkom onderbrekingen en blijf probleemloos presteren.

Waarom Alle Risico’s Elektronica?

Technologische Evolutie

Elektronica wordt steeds geavanceerder en duurder. Een verzekering beschermt uw investeringen tegen de snel veranderende technologie.

Wereldwijde dekking

Gaat u vaak op zakenreis? Er kan een wereldwijde dekking voorzien worden voor draagbare toestellen zoals o.a. tablets, laptops en in sommige gevallen smartphones. Zo blijft u gedekt tijdens professionele reizen, waar u ook bent.

Voorkom zakelijke onderbrekingen

Defecte apparaten leiden tot operationele vertragingen in uw onderneming. Minimaliseer de risico’s door een verzekering op maat af te sluiten.

Wat dekt een Alle Risico’s Elektronica verzekering?

Een alle risico polis voorziet gedurende minstens 5 jaar een dekking in nieuwvervangingswaarde.
Bij een brandpolis is meestal onmiddellijke afschrijving van toepassing.
Met onze elektronicaverzekering geniet u van uitgebreide dekking. Behalve enkele uitzonderingen zoals slijtage en interne gebreken (bv. als u koffie morst op uw laptop, hem laat vallen of als hij gestolen wordt), wordt vrijwel elk scenario gedekt.
Onze polissen zijn flexibel, op maat van uw behoeften en die van uw onderneming. Wilt u al uw elektronische apparaten onder één vooraf bepaald maximaal verzekerd kapitaal plaatsen? Of zijn er specifieke toestellen die extra bescherming vereisen? De keuze is aan u. Zodat u in alle vertrouwen kunt genieten van technologie, zonder kopzorgen.

Veelgestelde vragen

Ontdek de vaakst gestelde vragen over deze verzekering. Over de jaren heen hebben wij deze informatie verzameld en vatten we het hier samen. Makkelijk, toch?

Heel wat apparaten kunnen verzekerd worden. Denk maar aan smartphones, tablets, laptops, pc’s, monitoren, printers, telefoontoestellen, telefooncentrale, servers, koffieapparaten, etc. 

Materné biedt advies op maat.

Heeft u nieuw elektronisch materiaal aangeschaft? 

Neem contact met Materné. Wij kijken uw contract na en updaten indien nodig.

Wij maken een onderscheid tussen vaste toestellen (printers, servers, etc.) en draagbare toestellen (smartphones, tablets en laptops). 

Voor draagbare toestellen kan er een wereldwijde polis voorzien worden. Want die printer neem je toch niet mee op zakenreis.

U kunt een ongelimiteerd aantal apparaten opnemen in één polis. Zodra u meerdere toestellen wil verzekeren, kan het interessant zijn om te kiezen voor een polis met een algemeen verzekerd kapitaal. Wij adviseren u graag in welk type polis het best aansluit bij uw noden.

Voor draagbare toestellen (smartphones, tablets, etc.) is er in uw polis een specifiek dekkingsgebied voorzien (bv. België, Europa of wereldwijd). Uw apparaten zijn verzekerd zolang u reist binnen het dekkingsgebied van uw polis. 

 

Andere oplossingen voor optimale dekking

Neem het onzekere als zeker en ontdek onze verzekeringen die perfect aansluiten bij deze verzekering.

Kunst
Bescherm uw kunstcollectie met een kunstverzekering. Ontdek hoe deze verzekering u dekking biedt tegen diefstal, schade en verlies van waardevolle kunstwerken.
Machinebreuk
Een machinebreukverzekering beschermt bedrijven tegen financiële verliezen als gevolg van schade aan toestellen die essentieel zijn voor bedrijfsvoering.
Brand
Een brandverzekering biedt brede bescherming voor zowel huurders als eigenaars van een woning. In geval van brand, maar ook bij waterschade, storm en diefstal.

Niet gevonden wat u zocht?
Neem contact op