Met een ambulante kostenverzekering blijft uw portemonnee gezond

Zelfs als u dat even niet bent.

Ambulante kosten

Een verzekering ambulante kosten dekt u tegen medische kosten die losstaan van ziekenhuisopnames. Uw portemonnee in topconditie, ook wanneer u dat niet bent.

Een verzekering voor al uw medische kosten

Een verzekering ambulante kosten dekt u tegen medische kosten die losstaan van ziekenhuisopnames. Geen zorgen over onvoorziene kosten; uw gezondheid in topconditie en portemonnee intact met een dekking op maat.

Waarom een verzekering ambulante kosten?

Toegankelijke zorg

Dankzij deze verzekering heeft u toegang tot hoogwaardige medische diensten, zonder extra kopzorgen over het financiële plaatje.

Gezondheidsbevordering

Health is wealth. Daarom zijn regelmatige controles en preventieve zorgen essentieel om uw gezondheid op punt te houden. Wij dekken de meest courante diagnostische tests en medicijnen. Materné maakt noodzakelijke zorg toegankelijk voor iedereen.

De meeste medische kosten staan los van een ziekenhuisopname

Liever voorkomen dan genezen. Hospitalisatieverzekeringen dekken logischerwijs enkel de kosten van ziekenhuisopnames. Medische kosten die buiten de hospitalisatie vallen, worden daarom niet gerecupereerd. De verzekering ambulante kosten is daarom een perfecte oplossing en ontzorgt u op financieel vlak.

Wat dekt een verzekering ambulante kosten?

Deze verzekering betaalt medische kosten terug die losstaan van ziekenhuisopnames. Of vult aan waar de dekking van de hospitalisatieverzekering eindigt.

Doktersbezoeken, tandarts, kinesist, osteopaat, geneesmiddelen, aankoop van een nieuwe bril, orthopedische toestellen, protheses, etc.

Materné stemt de dekkingsplafonds en terugbetalingspercentages af op uw noden.

Veelgestelde vragen

Ontdek de vaakst gestelde vragen over deze verzekering. Over de jaren heen hebben wij deze informatie verzameld en vatten we het hier samen. Makkelijk, toch?

Via de app van de mutualiteit waarbij u aangesloten bent, brengt u de kosten in. Dit verloopt heel vlot. Natuurlijk toont Materné u graag hoe dit precies in zijn werk gaat.

Bij de opstart van een nieuwe polis zijn medische formaliteiten vereist en moet u medisch aanvaard worden. Vooraf bestaande aandoeningen worden daardoor doorgaans uitgesloten.

Bij de meeste verzekeringen ambulante kosten zijn wachttijden van toepassing. Wij voorzien u van gedetailleerde informatie, op toepassing van uw situatie, bij het afsluiten van de polis.

Er is geen beperking op het aantal bezoeken bij dokters, kinesisten of andere zorgverleners. Er is wel een jaarlijks verzekerd bedrag dat niet overschreden kan worden.

Alternatieve geneeskunde wordt doorgaans gedekt in een verzekering voor ambulante kosten. Toch zijn er soms bijkomende voorwaarden, zo moet de behandelende arts officieel erkend zijn.

Andere oplossingen voor optimale dekking

Neem het onzekere als zeker en ontdek onze verzekeringen die perfect aansluiten bij deze verzekering.

Uitvaart
Een uitvaartverzekering of een begrafenisverzekering creëert een financiële buffer voor uw begrafenis of crematie wanneer u komt te overlijden.
Tandzorgen
Met een gerust hart naar de tandarts. Een verzekering tandzorg dekt tandheelkundige kosten die niet volledig worden gedekt door ziektekostenverzekeringen.
Hospitalisatie
Een hospitalisatieverzekering biedt uitgebreide dekking tegen medische kosten gerelateerd aan ziekenhuisopnames. Vergelijk de mogelijkheden bij Materné.
Ongevallen
Een ongevallenverzekering beschermt u tegen de financiële gevolgen van ongevallen of letsels. ​Materné vergelijkt de mogelijkheden met u.

Niet gevonden wat u zocht?
Neem contact op