Een huiveringwekkend vooruitzicht voor elke zelfstandige of vrije beroeper:

Niet meer kunnen werken door een ongeluk of ziekte.

​Verzeker het voortbestaan van uw onderneming via een omzetverzekering.

Omzet

Een omzetverzekering beschermt uw bedrijf tegen financiële verliezen als u door ziekte of ongeval (tijdelijk) arbeidsongeschikt bent.

Wat is een omzetverzekering

De impact op uw persoonlijke inkomsten als ondernemer is al zorgwekkend genoeg. Maar de gevolgen voor de omzet van uw bedrijf zijn ook niet te min.

Gelukkig is er een krachtig schild voor uw onderneming: de omzetverzekering.
Als dit scenario zich voordoet, stelt u als toegewijde bedrijfsleider uw kostbare omzet veilig.

Waarom kiezen voor een omzetverzekering?

Financiële gevolgen van ziekte of ongeval

In deze dynamische tijden zijn vangnetten zoals een omzetverzekering noodzakelijk voor de continuïteit van uw bedrijf. U weet namelijk nooit wat u morgen te wachten staat.

Kies voor zekerheid en wapen uw onderneming bij onverwachte gebeurtenissen.

100% fiscaal aftrekbaar

De premies die uw vennootschap betaalt voor de omzetverzekering zijn aftrekbaar als bedrijfskosten. Dit verlaagt uw belastinglast.

Zorgeloze herstelperiode

Een omzetverzekering geeft u de ademruimte om u ten volle op uw herstel en gezondheid te focussen. Zonder u zorgen te maken over inkomstenverlies.

Wat dekt een omzetverzekering?

Als u, de bedrijfsleider​, ziek wordt of een ongeval meemaakt, ontvangt uw bedrijf een maandelijkse vergoeding die het verlies aan omzet als gevolg van uw afwezigheid compenseert.

U kunt maar liefst 60% van uw omzet veiligstellen. Uw dekking wordt volledig afgestemd op de behoeften van uw onderneming. Onthoud dat uw verzekeringsportefeuille altijd een samenspel is met andere essentiële dekkingen, zoals het gewaarborgd inkomen.

Een omzetverzekering is een troef. U beschermt niet alleen uw onderneming, maar ook uw belastinglast vermindert door de premie in te brengen als 100% fiscaal aftrekbare beroepskost.

Veelgestelde vragen

Ontdek de vaakst gestelde vragen over deze verzekering. Over de jaren heen hebben wij deze informatie verzameld en vatten we het hier samen. Makkelijk, toch?

Omdat we twee verschillende zaken opvangen.

Bij een verzekering gewaarborgd inkomen bouwen we een opvangnet rond het loon van u als bedrijfsleider. Daarmee worden niet de vaste kosten van de onderneming opgevangen.

Hiervoor biedt de omzetverzekering een oplossing. Deze polissen vullen elkaar perfect aan.

Neen, maar het is wel een essentiële verzekering voor uw onderneming.

Als het noodlot toeslaat, kunt u terugvallen op een vangnet dat het voortbestaan van uw onderneming veilig stelt.

Ja, u koopt onverstoorde gemoedsrust, 24/7.

Als bedrijfsleider zit u aan het stuur van uw polis omzetverzekering.

U heeft inspraak in:

  • verzekerd kapitaal
  • rentetype
  • risicotermijn

Een omzetverzekering is maatwerk. Materné gooit alles in de strijd om u de perfecte oplossing te bieden volgens de huidige (fiscale) wetgeving.

Ook in een tweepersoonsvennootschap kan bij het uitvallen van een bedrijfsleider de omzet aanzienlijk dalen.

Materné maakt voor u de risicoanalyse op.

Andere oplossingen voor optimale dekking

Neem het onzekere als zeker en ontdek onze verzekeringen die perfect aansluiten bij deze verzekering.

Gewaarborgd inkomen
Een gewaarborgd inkomen voor zelfstandigen is een verzekering die financiële bescherming biedt als u arbeidsongeschikt wordt als gevolg van ziekte of letsel.
Individuele pensioentoezegging voor zelfstandigen (IPT)
Een Individuele Pensioentoezegging is bedoeld om een aanvullend pensioen op te bouwen boven op het wettelijk pensioenstelsel voor zelfstandige ondernemers.
VAPZ
Het VAPZ is een pensioenspaarformule specifiek ontworpen voor zelfstandigen. Het is nooit te laat om te beginnen sparen voor een aanvullend pensioen.
Krediet
Bescherm uw bedrijf tegen financiële risico’s met een kredietverzekering. Uw facturen worden betaald, ook als een van uw klanten failliet gaat.
Ongevallen
Een ongevallenverzekering beschermt u tegen de financiële gevolgen van ongevallen of letsels. ​Materné vergelijkt de mogelijkheden met u.

Niet gevonden wat u zocht?
Neem contact op