Oplossingen voor particulieren

Onze particuliere verzekeringsdiensten zijn gericht op het beschermen van u, uw gezin en uw persoonlijke bezittingen. Ontdek ons assortiment van oplossingen op maat, zodat u met gemoedsrust geniet van het leven.

Aanbod

Auto
Een autoverzekering is niet alleen wettelijk verplicht, het is ook een verzekering waarmee u zorgeloos de baan op gaat. Vergelijk uw opties bij Materné.
Brand
Een brandverzekering biedt brede bescherming voor zowel huurders als eigenaars van een woning. In geval van brand, maar ook bij waterschade, storm en diefstal.
Familiale
Een familiale verzekering beschermt u tegen de financiële gevolgen van schade die u, uw gezinsleden of uw huisdieren veroorzaken. Materné vergelijkt uw opties.
Ongevallen
Een ongevallenverzekering beschermt u tegen de financiële gevolgen van ongevallen of letsels. ​Materné vergelijkt de mogelijkheden met u.
Rechtsbijstand
Een rechtsbijstandverzekering beschermt uw onderneming en/of gezin bij verschillende juridische kwesties, afhankelijk van de dekking die u kiest. Materné overloopt uw opties.
Hospitalisatie
Een hospitalisatieverzekering biedt uitgebreide dekking tegen medische kosten gerelateerd aan ziekenhuisopnames. Vergelijk de mogelijkheden bij Materné.
Wachtpolis
Een wachtpolis bevriest de instapleeftijd van uw hospitalisatieverzekering — wanneer u de groepsverzekering verliest of als u de pensioenleeftijd bereikt.
Ambulante kosten
Een verzekering ambulante kosten dekt u tegen medische kosten die losstaan van ziekenhuisopnames. Uw portemonnee in topconditie, ook wanneer u dat niet bent.
Tandzorgen
Met een gerust hart naar de tandarts. Een verzekering tandzorg dekt tandheelkundige kosten die niet volledig worden gedekt door ziektekostenverzekeringen.
Bijstand
Een bijstandsverzekering helpt u bij problemen of noodgevallen. Het biedt hulp bij pechverhelping of medische bijstand. Ontdek de mogelijkheden bij Materné.
Fiets
Welke fiets u ook heeft, een fietsverzekering beschermt u tegen financiële verliezen als gevolg van diefstal, schade of andere problemen.
Juwelen
Een juwelenverzekering beschermt uw juwelen en kostbare sieraden tegen verlies, diefstal of beschadiging. Vergelijk de mogelijkheden bij Materné.
Kunst
Bescherm uw kunstcollectie met een kunstverzekering. Ontdek hoe deze verzekering u dekking biedt tegen diefstal, schade en verlies van waardevolle kunstwerken.
Huispersoneel
Een verzekering huispersoneel beschermt u tegen aansprakelijkheid voor verwondingen of schade die uw huispersoneel oploopt terwijl ze voor u werken.
ABR
De ABR verzekering biedt tweevoudige bescherming: enerzijds voor schade aan uw werf, anderzijds voor schade die uw werf berokkent aan anderen.
BA-10
Als er binnen de eerste tien jaar na de oplevering van een bouwproject verborgen gebreken aan het licht komen, kan de BA-10 kosten van reparaties dekken.
Pensioensparen
Verzeker uzelf van een goed pensioen door middel van pensioensparen – neem uw lot in eigen handen. Materné maakt u graag wegwijs in de mogelijkheden.
Schuldsaldo
Een schuldsaldoververzekering dekt het hypothecaire krediet wanneer u of uw partner overlijdt. Zo komen uw erfgenamen niet voor verrassingen te staan.
Uitvaart
Een uitvaartverzekering of een begrafenisverzekering creëert een financiële buffer voor uw begrafenis of crematie wanneer u komt te overlijden.
Schenking
Een schenkingsverzekering is financieel voordeliger dan het betalen van schenkingsrechten. Materne overloopt samen met u de mogelijkheden.

Sleutelmomenten in gezinnen

Partners van
Materné